Közlenmiş patlıcan hazırlamak için izlediğiniz adımlar çok açıklayıcı. Közlemenin, patlıcanların lezzetini artırdığını bilmek gerçekten önemli. Özellikle ateşte közleme yöntemini denemek istiyorum; o dumanlı tat yemeğe nasıl bir derinlik katıyor, merak ediyorum. Fırında pişirme yöntemi de oldukça pratik görünüyor. Fırında yaparken alüminyum folyo kullanmanın, patlıcanların yumuşamasını sağladığını belirtmişsiniz, bu da aklıma yatan bir detay. Hazırladığınız közlenmiş patlıcanları ne zaman karnıyarık yapmak için kullanmayı düşünüyorsunuz? Bu tarife sadık kalarak, kendi dokunuşlarınızı ekleyerek farklı lezzetler elde edebileceğinizi düşünüyorum.
Közlenmiş patlıcan hazırlamak için izlediğiniz adımlar çok açıklayıcı. Közlemenin, patlıcanların lezzetini artırdığını bilmek gerçekten önemli. Özellikle ateşte közleme yöntemini denemek istiyorum; o dumanlı tat yemeğe nasıl bir derinlik katıyor, merak ediyorum. Fırında pişirme yöntemi de oldukça pratik görünüyor. Fırında yaparken alüminyum folyo kullanmanın, patlıcanların yumuşamasını sağladığını belirtmişsiniz, bu da aklıma yatan bir detay. Hazırladığınız közlenmiş patlıcanları ne zaman karnıyarık yapmak için kullanmayı düşünüyorsunuz? Bu tarife sadık kalarak, kendi dokunuşlarınızı ekleyerek farklı lezzetler elde edebileceğinizi düşünüyorum.
Cevap yaz