Fırında tavuklu karnıyarık tarifini okuduktan sonra aklıma takılan bazı noktalar var. Özellikle patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi gerçekten önemli mi? Acılığını almak için başka ne tür yöntemler var? Ayrıca, tavuk etini marine etmek için hangi baharatlar kullanılabilir? Bu tarifin daha da lezzetli hale gelmesi için önerilerinizi merak ediyorum. Yemeğin pişirme süresinin fırın tipine göre değişmesi de dikkatimi çekti, bu konuda pratik bir ipucu verir misiniz?
Fırında tavuklu karnıyarık tarifini okuduktan sonra aklıma takılan bazı noktalar var. Özellikle patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi gerçekten önemli mi? Acılığını almak için başka ne tür yöntemler var? Ayrıca, tavuk etini marine etmek için hangi baharatlar kullanılabilir? Bu tarifin daha da lezzetli hale gelmesi için önerilerinizi merak ediyorum. Yemeğin pişirme süresinin fırın tipine göre değişmesi de dikkatimi çekti, bu konuda pratik bir ipucu verir misiniz?
Cevap yaz