Fırında etli karnıyarık yaparken patlıcanları tuzlu suda bekletmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bu işlem, acılığını alırken aynı zamanda yemeğin daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlıyor. Kıyma harcını hazırlarken sebzeleri eklemek de hem tat hem de besin değerini arttırıyor. Pişirme süresine dikkat etmek ise patlıcanların yapısını koruyarak daha güzel bir sonuç elde etmenizi sağlıyor. Bu püf noktalarından hangisini denemek istersiniz?
Fırında etli karnıyarık yaparken patlıcanları tuzlu suda bekletmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Bu işlem, acılığını alırken aynı zamanda yemeğin daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlıyor. Kıyma harcını hazırlarken sebzeleri eklemek de hem tat hem de besin değerini arttırıyor. Pişirme süresine dikkat etmek ise patlıcanların yapısını koruyarak daha güzel bir sonuç elde etmenizi sağlıyor. Bu püf noktalarından hangisini denemek istersiniz?
Cevap yaz