Yalancı karnıyarık tarifini okuduktan sonra, bu yemeğin pratikliği beni cezbetti. Patlıcanların hazırlanması aşamasındaki tuzlu su uygulamasını daha önce denemek aklÄmda yoktu, ama bu, acılıkların gideceğini duydumda denemek istiyorum. Kıymalı harcın yapılması bence oldukça keyifli görünüyor, özellikle soğan ve sarımsak kokusu mutfağı sararken. Patlıcanların kızartılması ve harcı doldurulması ise biraz zahmetli ama sonucun lezzetli olacağına inanıyorum. Servis önerilerindeki pilav ve yoğurt kombinasyonunu da denemek istiyorum. Acaba bu yemeği yaparken hangi baharatlarla oynayabilirim?
Yalancı karnıyarık tarifini okuduktan sonra, bu yemeğin pratikliği beni cezbetti. Patlıcanların hazırlanması aşamasındaki tuzlu su uygulamasını daha önce denemek aklÄmda yoktu, ama bu, acılıkların gideceğini duydumda denemek istiyorum. Kıymalı harcın yapılması bence oldukça keyifli görünüyor, özellikle soğan ve sarımsak kokusu mutfağı sararken. Patlıcanların kızartılması ve harcı doldurulması ise biraz zahmetli ama sonucun lezzetli olacağına inanıyorum. Servis önerilerindeki pilav ve yoğurt kombinasyonunu da denemek istiyorum. Acaba bu yemeği yaparken hangi baharatlarla oynayabilirim?
Cevap yaz