Tavuklu karnıyarık gerçekten harika bir yemek! Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletmek nasıl bir fark yaratıyor? Kızartma aşamasında patlıcanların altın rengi alması için ne kadar süre bekletmek gerekiyor? Tavuk harcını hazırlarken baharatları ne kadar eklemek gerektiği konusunda bir ipucu verebilir misin? Ayrıca, fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa biraz daha uzun mu pişirmeyi önerirsin? Yanında hangi salata tarifleri daha iyi olur?
Tavuklu karnıyarık gerçekten harika bir yemek! Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletmek nasıl bir fark yaratıyor? Kızartma aşamasında patlıcanların altın rengi alması için ne kadar süre bekletmek gerekiyor? Tavuk harcını hazırlarken baharatları ne kadar eklemek gerektiği konusunda bir ipucu verebilir misin? Ayrıca, fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa biraz daha uzun mu pişirmeyi önerirsin? Yanında hangi salata tarifleri daha iyi olur?
Cevap yaz