Patatesli karnıyarık tarifini okuduktan sonra, yemeği yapmayı denemek istiyorum. Özellikle iç harcının hazırlanma aşaması oldukça detaylı verilmiş. Fakat patatesleri oymak biraz zahmetli gibi görünüyor, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir ipucu var mı? Ayrıca, baharatların isteğe göre değiştirilmesi güzel bir seçenek, ancak hangi baharatların en çok yakıştığını merak ediyorum. Servis önerileri de çok hoş, yoğurt ve pilav ile sunulması aklıma yattı. Bu tarifi yaparken ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Patatesli karnıyarık tarifini okuduktan sonra, yemeği yapmayı denemek istiyorum. Özellikle iç harcının hazırlanma aşaması oldukça detaylı verilmiş. Fakat patatesleri oymak biraz zahmetli gibi görünüyor, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir ipucu var mı? Ayrıca, baharatların isteğe göre değiştirilmesi güzel bir seçenek, ancak hangi baharatların en çok yakıştığını merak ediyorum. Servis önerileri de çok hoş, yoğurt ve pilav ile sunulması aklıma yattı. Bu tarifi yaparken ekstra dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Cevap yaz