Bu tarifteki karnıyarık yapım aşamaları gerçekten çok pratik görünüyor. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığını alacak olması nedeniyle oldukça mantıklı. Kıymanın hazırlanışı da oldukça detaylı verilmiş. Acaba kıymayı farklı baharatlarla zenginleştirsek, lezzeti daha da arttırır mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi tam olarak nasıl ayarlanmalı, yumuşaklığını nasıl kontrol edebiliriz?
Bu tarifteki karnıyarık yapım aşamaları gerçekten çok pratik görünüyor. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığını alacak olması nedeniyle oldukça mantıklı. Kıymanın hazırlanışı da oldukça detaylı verilmiş. Acaba kıymayı farklı baharatlarla zenginleştirsek, lezzeti daha da arttırır mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi tam olarak nasıl ayarlanmalı, yumuşaklığını nasıl kontrol edebiliriz?
Cevap yaz