Karnıyarık yapmayı düşünüyorum ama tam olarak nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum. Patlıcanları tuzlu suda bekletmem gerektiğini okudum, ama neden böyle yapmalıyım? Ayrıca iç harcını hazırlarken ne kadar kavurmam gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Sadece kıymayı değil, diğer malzemeleri de eklemek için en iyi zamanı nasıl ayarlayabilirim? Fırında pişirirken üzerini domateslerle kaplamak lezzetini artırır mı? Servis önerileri arasında pilav ya da yoğurtla sunmanın yanı sıra başka ne önerirsiniz?
Karnıyarık yapmayı düşünüyorum ama tam olarak nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum. Patlıcanları tuzlu suda bekletmem gerektiğini okudum, ama neden böyle yapmalıyım? Ayrıca iç harcını hazırlarken ne kadar kavurmam gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Sadece kıymayı değil, diğer malzemeleri de eklemek için en iyi zamanı nasıl ayarlayabilirim? Fırında pişirirken üzerini domateslerle kaplamak lezzetini artırır mı? Servis önerileri arasında pilav ya da yoğurtla sunmanın yanı sıra başka ne önerirsiniz?
Cevap yaz