Karnıyarık diyetimde yer almalı mı? Haftada 1-2 kez tüketim öneriliyor, bu miktar benim için yeterli mi? Hazırlama şekli konusunda fırında ya da ızgarada pişirme tercih edilmesi gerektiği söyleniyor. Ben genelde kızartmayı seviyorum, bu durumda ne yapmalıyım? Ayrıca, karnıyarığın yanında salata ya da sebze yemekleri ile dengeleme önerisi de var. Bu dengeyi sağlamakta zorlanıyor muyum? Porsiyon kontrolü konusunda 100-150 gram yeterli deniyor, ama bu miktarı nasıl ayarlayabilirim?
Karnıyarık diyetimde yer almalı mı? Haftada 1-2 kez tüketim öneriliyor, bu miktar benim için yeterli mi? Hazırlama şekli konusunda fırında ya da ızgarada pişirme tercih edilmesi gerektiği söyleniyor. Ben genelde kızartmayı seviyorum, bu durumda ne yapmalıyım? Ayrıca, karnıyarığın yanında salata ya da sebze yemekleri ile dengeleme önerisi de var. Bu dengeyi sağlamakta zorlanıyor muyum? Porsiyon kontrolü konusunda 100-150 gram yeterli deniyor, ama bu miktarı nasıl ayarlayabilirim?
Cevap yaz