Karnıyarık yaparken patlıcanları haşlamak gerçekten pratik bir yöntem gibi görünüyor. Acılığını almak ve daha hafif bir yemek elde etmek için tuzlu suda bekletmek de iyi bir fikir. Sizce haşlama yerine fırınlama veya ızgara yapmanın avantajları neler? Ayrıca iç harcında yer alan malzemelerle ilgili olarak, farklı baharatlar eklemeyi denediniz mi? Yemeğin lezzetini nasıl etkiledi?
Karnıyarık yaparken patlıcanları haşlamak gerçekten pratik bir yöntem gibi görünüyor. Acılığını almak ve daha hafif bir yemek elde etmek için tuzlu suda bekletmek de iyi bir fikir. Sizce haşlama yerine fırınlama veya ızgara yapmanın avantajları neler? Ayrıca iç harcında yer alan malzemelerle ilgili olarak, farklı baharatlar eklemeyi denediniz mi? Yemeğin lezzetini nasıl etkiledi?
Cevap yaz