Patlıcan karnıyarık yapmayı hiç denediniz mi? Fırında lezzetli bir yemek hazırlamak için malzemeleri ve adımları takip etmek oldukça kolay görünüyor. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığını azaltmak için önemli bir aşama, değil mi? İç harcı hazırlarken soğan ve sarımsak kavurmak, yemeğe zengin bir tat katacak gibi. Peki, pişirme süresinin sonuna doğru rendelenmiş kaşar peyniri eklemek fikri hoşunuza gider mi? Yanında yoğurt ve pilavla sunulması da harika bir servis önerisi. Sizce bu yemeği ilk kez denediğinizde, sevdiklerinizin tepkisi ne olur?
Patlıcan karnıyarık yapmayı hiç denediniz mi? Fırında lezzetli bir yemek hazırlamak için malzemeleri ve adımları takip etmek oldukça kolay görünüyor. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek, acılığını azaltmak için önemli bir aşama, değil mi? İç harcı hazırlarken soğan ve sarımsak kavurmak, yemeğe zengin bir tat katacak gibi. Peki, pişirme süresinin sonuna doğru rendelenmiş kaşar peyniri eklemek fikri hoşunuza gider mi? Yanında yoğurt ve pilavla sunulması da harika bir servis önerisi. Sizce bu yemeği ilk kez denediğinizde, sevdiklerinizin tepkisi ne olur?
Cevap yaz