Mercimekli karnıyarık yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten harika bir alternatif olduğunu düşünüyor musunuz? Klasik karnıyarığın yerini alabilecek kadar lezzetli ve sağlıklı bir seçenek olması, vejetaryenler için de oldukça cazip görünüyor. Malzemeleri hazırlamak, özellikle mercimeklerin haşlanması aşamasında neler yapmanız gerektiği konusunda merak ettiklerinizi gidermiş mi? Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletmek gerçekten işe yarıyor mu, yoksa başka bir yöntemi mi tercih ediyorsunuz? Fırında pişirdikten sonra, yanında yoğurt veya pilav ile servis etmenin tadını nasıl buluyorsunuz?
Mercimekli karnıyarık yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten harika bir alternatif olduğunu düşünüyor musunuz? Klasik karnıyarığın yerini alabilecek kadar lezzetli ve sağlıklı bir seçenek olması, vejetaryenler için de oldukça cazip görünüyor. Malzemeleri hazırlamak, özellikle mercimeklerin haşlanması aşamasında neler yapmanız gerektiği konusunda merak ettiklerinizi gidermiş mi? Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletmek gerçekten işe yarıyor mu, yoksa başka bir yöntemi mi tercih ediyorsunuz? Fırında pişirdikten sonra, yanında yoğurt veya pilav ile servis etmenin tadını nasıl buluyorsunuz?
Cevap yaz