Kızartmadan karnıyarık yapmayı denemek gerçekten ilginç bir fikir! Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesiyle acı suyunun çıkması sürecini nasıl buldunuz? İç harcını hazırlarken soğan ve sarımsakları kavurmanın verdiği lezzet, kıymanın da suyunu salıp çekmesiyle birleşince ortaya harika bir tat çıkıyordur, değil mi? Fırında pişirme aşamasında patlıcanların fazla pişmemesi için dikkat etmenin önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu konuda nasıl önlemler alıyorsunuz? Servis önerileri arasında pilav ve yoğurt ile sunulması da, karnıyarığın lezzetini artıracak gibi görünüyor. Tarife kişisel tercihlere göre malzeme eklemeyi de unutmayın demişsiniz, bu uygulama nasıl sonuçlar veriyor? Gerçekten sağlıklı bir alternatif olarak mutfaklarda yer almayı bekliyor gibi!
Kızartmadan karnıyarık yapmayı denemek gerçekten ilginç bir fikir! Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesiyle acı suyunun çıkması sürecini nasıl buldunuz? İç harcını hazırlarken soğan ve sarımsakları kavurmanın verdiği lezzet, kıymanın da suyunu salıp çekmesiyle birleşince ortaya harika bir tat çıkıyordur, değil mi? Fırında pişirme aşamasında patlıcanların fazla pişmemesi için dikkat etmenin önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu konuda nasıl önlemler alıyorsunuz? Servis önerileri arasında pilav ve yoğurt ile sunulması da, karnıyarığın lezzetini artıracak gibi görünüyor. Tarife kişisel tercihlere göre malzeme eklemeyi de unutmayın demişsiniz, bu uygulama nasıl sonuçlar veriyor? Gerçekten sağlıklı bir alternatif olarak mutfaklarda yer almayı bekliyor gibi!
Cevap yaz