Karnıyarık yapmanın inceliklerini öğrenmek gerçekten harika! Patlıcanların acılığını tuzlu suda bekleterek almak çok mantıklı. Peki, iç harcının lezzetini artırmak için hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsun? Ayrıca, zeytinyağını fırına vermeden önce eklemek, gerçekten de yemeğin tadını zenginleştiriyor. Başka hangi püf noktalarını paylaşabilirsin?
Karnıyarık yapmanın inceliklerini öğrenmek gerçekten harika! Patlıcanların acılığını tuzlu suda bekleterek almak çok mantıklı. Peki, iç harcının lezzetini artırmak için hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsun? Ayrıca, zeytinyağını fırına vermeden önce eklemek, gerçekten de yemeğin tadını zenginleştiriyor. Başka hangi püf noktalarını paylaşabilirsin?
Cevap yaz