Kalan karnıyarığı değerlendirmenin bu kadar pratik ve lezzetli yolları olduğunu öğrenince, gerçekten çok heyecanlandım. Özellikle onu pide veya börek harcı olarak kullanmak harika bir fikir! Sizce de karnıyarığın o enfes tadı hamurla birleşince nasıl bir lezzet ortaya çıkar? Ayrıca salata olarak değerlendirmek de sağlıklı bir seçenek, taze sebzelerle harmanlandığında nasıl bir tat elde edileceğini merak ediyorum. Siz bu yöntemlerden hangisini denemeyi düşünüyorsunuz?
Kalan karnıyarığı değerlendirmenin bu kadar pratik ve lezzetli yolları olduğunu öğrenince, gerçekten çok heyecanlandım. Özellikle onu pide veya börek harcı olarak kullanmak harika bir fikir! Sizce de karnıyarığın o enfes tadı hamurla birleşince nasıl bir lezzet ortaya çıkar? Ayrıca salata olarak değerlendirmek de sağlıklı bir seçenek, taze sebzelerle harmanlandığında nasıl bir tat elde edileceğini merak ediyorum. Siz bu yöntemlerden hangisini denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz