Etsiz karnıyarık tarifini okuduktan sonra, özellikle vejetaryenler için harika bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi ve iç harcının hazırlanması aşamalarını çok iyi anlatmışsınız. Hangi baharatların kullanıldığı ve domatesin nasıl eklenmesi gerektiği konusunda bahsettiğiniz detaylar gerçekten faydalı. Fırında pişirilmesi ise lezzetini artıracak bir adım gibi görünüyor. Servis önerileri de çok güzel, yanına pilav ya da yoğurt ile sunulması harika bir fikir! Sizce bu tarife farklı sebzeler eklemek, lezzeti nasıl etkiler?
Etsiz karnıyarık tarifini okuduktan sonra, özellikle vejetaryenler için harika bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi ve iç harcının hazırlanması aşamalarını çok iyi anlatmışsınız. Hangi baharatların kullanıldığı ve domatesin nasıl eklenmesi gerektiği konusunda bahsettiğiniz detaylar gerçekten faydalı. Fırında pişirilmesi ise lezzetini artıracak bir adım gibi görünüyor. Servis önerileri de çok güzel, yanına pilav ya da yoğurt ile sunulması harika bir fikir! Sizce bu tarife farklı sebzeler eklemek, lezzeti nasıl etkiler?
Cevap yaz