Tavada karnıyarık yaparken en çok hangi püf noktalarına dikkat ediyorsunuz? Patlıcan seçimi ve hazırlığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuzlu suda bekletmek gerçekten acılığını alıyor mu? Kıymanın kalitesi ve içine eklediğiniz baharatlar hangi lezzetleri ortaya çıkarıyor? Pişirme yöntemi konusunda öncelikle kızartma işlemi mi yoksa başka bir yöntem mi tercih ediyorsunuz? Sosun lezzeti yemeği nasıl etkiliyor sizce? Sunumda pilav ve yoğurt ile birlikte servis etmek, yemeğin tadını artırıyor mu?
Tavada karnıyarık yaparken en çok hangi püf noktalarına dikkat ediyorsunuz? Patlıcan seçimi ve hazırlığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuzlu suda bekletmek gerçekten acılığını alıyor mu? Kıymanın kalitesi ve içine eklediğiniz baharatlar hangi lezzetleri ortaya çıkarıyor? Pişirme yöntemi konusunda öncelikle kızartma işlemi mi yoksa başka bir yöntem mi tercih ediyorsunuz? Sosun lezzeti yemeği nasıl etkiliyor sizce? Sunumda pilav ve yoğurt ile birlikte servis etmek, yemeğin tadını artırıyor mu?
Cevap yaz