Kıymalı patatesli karnıyarık börek tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, soğanı kavururken ne kadar süre pişirmeli? Kıymanın tamamen pişmesi için ne kadar bir süre yeterli olur? Patateslerin yumuşaması için de bir süre önerir misiniz? Ayrıca, yufkaların katlanma aşamasında dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Son olarak, böreği fırına vermeden önce üstüne yumurta sürmek zorunlu mu, yoksa başka bir alternatif kullanabilir miyim? Bu harika tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Kıymalı patatesli karnıyarık börek tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, soğanı kavururken ne kadar süre pişirmeli? Kıymanın tamamen pişmesi için ne kadar bir süre yeterli olur? Patateslerin yumuşaması için de bir süre önerir misiniz? Ayrıca, yufkaların katlanma aşamasında dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Son olarak, böreği fırına vermeden önce üstüne yumurta sürmek zorunlu mu, yoksa başka bir alternatif kullanabilir miyim? Bu harika tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz